HGs Lager

Om oss

Upptäck historien, visionen och passionen bakom HGs Lager

Vår vision

På HGs Lager är vi fast beslutna att forma framtiden för olika former av lagerhantering genom innovativa och hållbara lösningar. Vi strävar efter att vara i framkanten inom branschen genom att ständigt utveckla och förbättra våra tjänster och faciliteter för att möta de växande behoven hos våra kunder. Genom att kombinera expertis och en passion för service, strävar vi efter att skapa enastående värde och tillfredsställelse för alla våra intressenter.

Vår historia

Vi på HGs Lager har en rik och varierad historia som sträcker sig tillbaka till våra rötter. Grundat av Hans Gustafsson år 2013, har vår verksamhet vuxit och utvecklats genom åren till att bli en pålitlig och respekterad aktör inom branschen. Från våra tidiga dagar som en lokal företagsdriven verksamhet till dagens moderna faciliteter, har vi alltid strävat efter att erbjuda enastående service och högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Vår passion

Vår passion på HGs Lager är att leverera överlägsen service till varje kund. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och maximera sin potential genom skräddarsydda lösningar. Genom att lyssna på våra kunders behov och sträva efter att möta eller överträffa deras förväntningar, bygger vi långsiktiga relationer som grundas på ömsesidig respekt och förtroende.

Söker du lager, förråd, kontor eller lägenheter - Kontakta oss idag!

Har du frågor, behöver mer information eller vill boka din plats hos HGs Lager? Vår vänliga och erfarna personal är här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov.